• Competiția “Cupa SportTeam București 2013” editia a II-a

  Competiția “Cupa SportTeam București 2013” se va desfăşura în intervalul 28 august – 1 septembrie și va angrena un numar de 60 echipe, reprezentând cluburi din țară dar si din strainatate. Turneul este organizat pe cinci categorii de vâstă, respectiv pentru juniorii născuţi în 1999, 2002, 2003, 2004 și 2005. Meciurile se vor desfășura pe cele 6 terenuri ale complexului (un teren cu iarbă de dimensiuni oficiale și 5 terenuri cu suprafață sintetică). Structura de desfășurare a turneului are ca format grupe de calificare, jocuri de clasament, semifinale şi finale.
 • Competiția “Cupa SportTeam București 2013” editia a II-a

   La data de 28 august 2013, la baza SportTeam Bucuresti, situata in cadrul facultatii Agronomia, se va da lovitura de începere a “Cupei SportTeam București 2013” editia a II-a, un turneu de fotbal pentru copii și juniori al cărui obiectiv este de a oferi tinerilor fotbaliști ocazia de a se confrunta într-un cadru sportiv, de a combina fotbalul cu distracția, oferind spectacol de fotbal şi încântând iubitorii sportului-rege.
 • Gazda turneului, Școala de Fotbal SportTeam

  Gazda turneului, Școala de Fotbal SportTeam, acordă o atenţie deosebită pregătirii copiilor cu vârste  între 7 şi 18 ani  și spijină descoperirea de tinere talente, fenomen important pentru întreg fotbalul românesc. De aceea, pentru cei peste 600 de copii gata de start, o miză importantă (pe lângă câştigarea cupei) va fi reprezentată de participarea la o competiţie de anvergură și experiența pe care o vor dobândi.
 • 1
 • 2
 • 3

Cum putem participa la Cupa SportTeam ?

 

 

 • Echipa dumneavoastra trebuie sa se regaseasca in cadrul grupelor de varsta ce vor participa la turneu.
 • Toti copii vor avea legitimatiile cu viza medicala valabila la data desfasurarii turneului.
 • O echipa se considera inscrisa la Cupa SportTeam Bucuresti dupa ce a achitat prin virament bancar taxa de participare in contul RO64RNCB0290095092770001, deschis la BCR IULIU MANIU - GORJULUI.
  In acel moment numele echipei il veti gasi afisat pe pagina web oficiala a competitiei.
 • Completati si trimiteti in cel mai scurt timp lista jucatorilor ce vor reprezenta echipa la turneu, dar si numarul de insotitori pentru echipele din provincie. Tabelul cu jucatorii trebuie sa contina stampila clubului.
 • Inaintea inceperii competitiei, veti primi mapa cu toate detaliile despre turneu, programul meciurilor, programul turneului, programul activitatilor recreative.

 

Formular de inscriere

 

Toate echipele care sunt afisate pe site la sectiunea "Echipe inscrise" sunt obligate sa vireze taxa de participare in contul:

RO64RNCB0290095092770001, deschis la BCR IULIU MANIU - GORJULUI

iar in caz contrar nu putem garanta locul asigurat la turneu!

** Specificati numele si grupa echipei pentru care efectuati plata**

De asemenea va rugam sa completati tabelul nominal cu copiii, pentru fiecare grupa care va participa la Cupa SportTeam Bucuresti. Vom avea nevoie si de copii dupa certificatele de nastere / carnet de note / pasaport sau legitimatia de jucator a fiecarui copil.

 • Va rugam sa completati documentele cu datele clubului dumneavoastra, sa le semnati si stampilati si apoi sa le trimiteti pe adresa de mai:  

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Contract

Declaratie

Tabel nominal

Tabel delegatie


 

Ultima zi de inscriere: 20 August 2013.

 

Doresc mai multe detalii

PARTENERI


 

Login Form